Route


Adres:
Steenwycklaan 16 (let op, niet Steenwijkerveld!), 1424 NL De Kwakel.

Voor de auto:
Komend vanaf Uithoorn via de Maximalaan (voormalige N201): neem de tweede afslag De Kwakel thv Kooyman Sierbestrating links de Poelweg op, na ongeveer 300 meter linksaf de Steenwycklaan en na 300 meter parkeren achter het bamboelabyrint.

Komend vanaf Aalsmeer via de Maximalaan (voormalige N201): neem de afslag De Kwakel thv Kooyman Sierbestrating rechts de Poelweg op, na ongeveer 300 meter linksaf de Steenwycklaan en na 300 meter parkeren achter het bamboelabyrint parkeren.

Komend vanaf De Kwakel via de Ringdijk: Rechtsaf stukje Vuurlijn, direct links Noordammerweg, verderop bij de stoplichten linksaf de Maximalaan op. Neem de eerste afslag thv de stoplichten bij Kooyman Sierbestrating links de Poelweg op, na plm 300 meter linksaf de Steenwycklaan en na 300 meter parkeren achter het bamboelabyrint.

Fietsers:
Vanaf Uithoorn/Aalsmeer via de Maximalaan: Hetzelfde als de auto’s, alleen parkeren aan het eind vd oprijlaan op het fietsplein.

Vanaf Uithoorn/Aalsmeer via de Vuurlijn: Thv de inundatiesluis bij sportvereniging KDO de Poelweg op en na plm 400 meter de tweede weg rechts de Steenwycklaan. Na 300 meter de oprijlaan op en fiets parkeren op het fietsplein.

Wandelaars: Kunnen dezelfde route nemen als de fietsers. Voor hen bestaat echter ook de mogelijkheid om de achteringang via Iepenlaan 36 te nemen, zie bordjes op de brug met de gele brugleuning.